Plàtans flamejats

Ingredients

  • 4 plàtans mitjans (gruixuts).
  • 2 cullerades de melmelada d'albercoc.
  • 2 cullerades de sucre.
  • 30g de mantega.
  • Suc de mitja llimona.
  • Suc de taronja.
  • 1 tasseta de conyac.

4 racions

Utensilis

Una cassola
Una plàtera maca per servir

Elaboració

Peleu els plàtans i talleu-los al llarg.
Poseu la mantega en una cassola i feu-la fondre, poseu-hi el sucre i els sucs de taronja i de
llimona,així com també la melmelada.Barregeu-ho bé,deixeu-ho alguns minuts i poseu-hi els plà-
tans, coeu-los una mica,tombeu-los i els poseu en una plàtera.En el mateix moment de servir-los
s'hi tira el conyac calent, s'encén i es porta a taula.Si voleu els podeu encendre a la taula
directament.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4610 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: